Informatie pagina

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie pagina

Goedendag,

Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen en ik vraag je daarom dan ook zeker even de gehele tekst te lezen, omdat er na de corona crisis wat aanpassingen, maar meer nog, uitgebreide toevoegingen, zijn bijgekomen!  Voor alle details kan je ook per email een uitgebreid overzicht (2 maandelijkse nieuwsbrief) aanvragen met alle extra’s. Nu ook voor langere sessies, verwenbeurten of zelfs ‘overnachten’…….?! Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.


Door wat meer ruimte en tijd te hebben gekregen voor de uit de hand gelopen hobby, heb ik, Bart, de Meester of de verwenner, meer tijd en mogelijkheden om de Stoute Kamer nog leuker, geiler en aantrekkelijker te maken voor een bezoek waar je nog lang van zal (na)genieten, of weer snel een keer voor terug zal komen. Iedereen is welkom;  man, vrouw of stel, ongeacht seksuele geaardheid! Inmiddels hebben al vele vaste gasten de ongekende mogelijkheden ontdekt en komen met plezier met enige regelmaat, terug. Stellen waarvan de vrouw of man een keuring of behandeling moet ondergaan. Cuckolding. Ook zijn er door de nieuwe situatie, serieuze mogelijkheden voor een vast huishoudslaafje of slavinnetje! Informeer naar de mogelijkheden.  MijnStouteKamer@Live.nl

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van chill en relaxed dingen uitproberen / ondergaan (dingen die jij graag wilt ervaren en dus kenbaar maakt), of van stoer tot (matig) stevig, beetje Meester – Slaaf/Slavin setting. Het belangrijkste is dat het een leuke sessie voor jou gaat worden waarin we jouw fantasieën werkelijkheid laten worden . Echt niets is hier te gek, (bijna) alles kan. Nu nieuw ook eventueel een sm/verwen overnachtings-arrangement. Of kom eens liggen op mijn nieuwe behandel/bondage tafel! Laat je goed vastbinden en ongenadig goed en lang edgen bijv…. Let wel; hele harde en heftige handelingen, doe ik hier niet. (hard! slaan en spugen, schoppenhaken door lichaam, naalden etc., niet dus!)

Omdat het om een uit de hand gelopen hobby gaat en ik er dus zelf ook plezier aan beleef, ervaart men het hier als zeer prettig, ontspannen en relaxed. Ik moet niets (jij trouwens ook niet ☺), doe het voor de lol en plezier en dat merk je ook zodra je binnen bent tijdens de heerlijke sessie die je zal ondergaan. Daarom heb ik dan ook vele vaste gasten die met enige regelmaat terugkomen.  Het is hier fris, schoon en discreet. Vrij parkeren in de straat.


Ik combineer deze hobby met m’n werk. Daardoor kan ik alleen in de avonduren vanaf 19.00 uur. Door de wijziging in de privésituatie, zijn er nu wel meer mogelijkheden in het weekend(avonden)! Bel of liever nog APP gewoon als je zin hebt, kunnen we snel kijken wanneer je kan ‘komen’!

Klik in het menu om te zien wat voor jou de mogelijkheden zijn en om je te overtuigen dat dit echt leuk, relaxed maar zeker ook heel geil is. Geloof me, hier KOM je zeker,….. voor terug.

Ik ben overdag bereikbaar via WhatsApp, Kik of email. 'S Avonds na 17.30 uur en in het weekend ben ik ook telefonisch bereikbaar. SMS-jes worden NIET beantwoord. En ook telefoontjes zonder nummerweergave, worden NIET opgenomen!  

Om je privacy en discretie te waarborgen zal ik jou nooit zelf benaderen!
Ga ik je snel zien maar vooral,… laten genieten !?!?!  

Ik verhuur de Stoute Kamer bij héle hoge uitzondering. Liever niet. IK ga zeer zuinig met m’n ruimte en spullen om en sta daarom ook voor 100% achter mijn spelmateriaal, attributen en kamer. Alles gaat iedere sessie weer, door een ontsmettings-middel sop en wordt grondig gereinigd. Ook handdoeken e.d. gaan na iedere sessie weer in de wasmachine. Hygiëne (en discretie) staan dus HOOG in het vaandel!

Mail of bel met nummerweergave AAN, GEEN SMS! Eventueel wel What’s-App of Kik.

Altijd éénmalig telefonisch contact, bij het maken van de (eerste) afspraak.

MijnStouteKamer@live.nl     What's-App of tel. - 06 214 566 60​        Kik Messenger - MSKforU

 
Copyright © 2020 mijnstoutekamer.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu